top of page
AGENCIJA ZA ORGANIZACIJU DOGAĐAJA

Mi smo tim vizionara, stratega, planera i kreatora, okupljenih da isporuče jedinstvene događaje. 
Naš cilj je da pomognemo klijentima u definisanju koncepta i strategije komunikacije, a da u realizaciji stvorimo novo iskustvo i probudimo emocije. 

Kao stručnjaci za organizaciju događaja, nudimo rešenja koja ispunjavaju vaše ciljeve. Bez obzira da li vam je potrebna gala večera, konferencija, izložba, porodični dan, tim bilding ili čista zabava, mi kreiramo i isporučujemo događaje svih formata i veličina koji su dizajnirani da angažuju vašu publiku kroz iskustva uživo.

Priče rasplamsavaju našu maštu, puštaju nas da preskočimo kulturne zidove i pređemo vremenske barijere. Priče potvrđuju ko smo i omogućavaju nam da iskusimo sličnosti između sebe i drugih, nas stvarnih ili nas zamišljenih.
Priče nam pomažu da nađemo smisao.
Pripovedači The Point agencije pretvaraju vašu maštu u stvarnost.
Mi oživljavamo vaše priče.

The Point Event management

VIŠE O NAMA

The Point je tim strastvenih i kreativnih ljudi, koji strateški pristupaju svakom projektu. Nudimo ključ u ruke za organizaciju svih tipova događaja- privatne proslave, organizacija rođendana, organizacija venčanja, konferencije, kongresi, korporativni događaji, institucionalni događaji. Mi smo mali, dosledan i maštovit tim koji pruža neočekivana, kreativna i individualna rešenja koja su 100% prilagođena ciljevima naših klijenata.

Agencija za organizaciju dogadjaja

Hvala vam na interesovanju. Uskoro ćemo vam se javiti!

Event concept
bottom of page